Home office

Hej!! Nu är det faktiskt inte så länge sen jag skrev, eloge till mig!! Hoppas ni alla mår bra i dessa märkliga tider. Det känns verkligen konstigt men på ett sätt har jag börjat vänja mig vid att vara hemma. Och jag måste erkänna att det är lite skönt att ligga och dra sig lite extra längre på morgonen. Jag och Tobias försöker iallafall att gå ut varje dag och träna, gå promenad eller nått. Jag har varit ute och gått varje dag och igår var vi till utegymmet. Idag tog jag en löprunda. Annars hade vi nog blivit galna. Ibland slår dig mig också hur mycket tid jag och Tobias spenderar ihop nu, med eller mot vår vilja haha. Men det går bra, som tur är :) 
 
Veckorna ser i stort sett likadana ut med att jobba hemma under dagarna och försöka ta sig ut åtminstone en gång per dag. Men förra fredagen däremot träffade jag Fredrika över ett glas vin! Så mysigt och roligt att ses igen, det var ju några månader sen. Så vi hade mycket att catcha up! I och med corona fick hon och övriga praktikanter åka hem till Sverige (eller ja det var frivilligt men många valde att åka hem, inklusive assistenter och parlamentariker) och kommer troligen inte kunna åka tillbaka innan deras praktik är över. Men den ljusa sidan av myntet är att Fredrika kommer stanna i Stockholm då hon fått jobb här så det är skoj! Då kommer vi kunna ses. 
 
Home office
Juste jag och Tobias var till Sportson förra fredagen för att jag ville lämna in min cykel. Men tydligen har de fullt upp fram till slutet av april. T däremot hittade en cykelväska som det tog honom 30 minuter för att bestämma sig för om han ville ha eller ej... mycket klämmande och kännande. Och igår sa han "jag ska nog lämna tillbaka den". VA?! Efter all tid du la ner på att undersöka den?!
Jag och Fredrika förra fredagen, tyvärr blev bilderna jag tog suddiga :( detta var den enda som var okej
 
I lördags åkte jag och Tobias till stan för att ha möte med Kvik angående köket. Väl där insåg vi att deras standardskåp och luckor är för höga för vårt kök. Sen åkte vi vidare till HTH och tillslut Elgiganten för att kolla på deras kök. Tror det lutar åt ett kök från Elgiganten. På kvällen kom Simon hit och vi åt tacos och spelade spel. I söndags tog jag en lång promenad i solen och lyssnade samtidigt på min favoritbok "Tusen strålande solar". Vet inte hur många gånger jag har lyssnat på den, det är verkligen en helt fantastisk och sorglig bok på så många sätt. 
 
Fick fina tulpaner av Simon i lördags
Utegym
Juste jag satte upp den här lappen i trappuppgången för två veckor sedan. Vi har många äldre som bor i vår byggnad så ville göra något för dem som inte har någon släkting eller vän nära eller som är ensamma. Det dröjde nästan en vecka innan någon faktiskt hörde av sig. Det är en kvinna som bor två våningar nedanför oss som har hört av sig och som jag varit och handlat åt två gånger. Kändes väldigt roligt att hon ringde och att jag fick hjälpa till! Men jag tar det som ett bra tecken att telefonen inte ringer hela tiden för då betyder det antagligen att de flesta har någon som kan hjälpa dem.
 
Imorgon är det fredag och då ska jag ha webcam-fika kl 15 med kollegorna haha. Sen på kvällen är vi bjudna hem till Erik och Viktor på tacos och spelkväll haha - favorit i repris! Simon som är spelsugen och styr upp. Egentligen var tanken att jag skulle till Västerås i helgen. Det var planerat namngivelse för Molly, träffa Joanna som äntligen är hemma igen och att jag och Tobias skulle ut och äta på Frank med Lina och Janek för att fira deras förlovning. Men både pappa och Maya är sjuka + att det känns sådär att åka tåg och tunnelbana så fick skjuta upp det. Hoppas ni får en bra helg och att ni har haft en bra vecka!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0